19.04.2024 02:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Росіяни поступово здобувають перевагу у дронах в повітрі, а це може вирішити долю війни. Розслідування

 

 

 

 

 

Росіяни поступово здобувають перевагу у дронах в повітрі, а це може вирішити долю війни Орлани + Ланцет результативніші аніж Байрактар. Вони дешевші у виробництві в сотні разів і менш помітні для ППО. Їх у рф роблять багато.

Наші останні втрати від російських Ланцетів (є відеопідтвердження в інтернеті): 19 січня 2023 року 2С3 Акація 24 січня Мста-С 26 січня М777 -4 шт, М109 -1 1 лютого М777 8 лютого 2С1 10 лютого Мста С 14 лютого М109 15 лютого катер БМК200, М109 16 лютого БМ Град, М777, 2С1 Гвоздика

Є фото, які свідчать, що прикриття техніки сіткою-рабіцею може її інколи захистити від російських Ланцетів. Але мають бути зроблені розрахунки та налагоджене промислове виробництво розбірних захисних споруд. Вже рік тотальної війни, а Укроборонпром навіть не чухається з цього питання!

Має бути наказ накривати усю техніку рабіцею, щоб захистити від російських Ланцетів. В ідеалі до кожної артилерійської батареї треба приєднати одну систему ППО ближнього радіусу дії (хоча б такі як ОСА), в ідеалі — це Гепарди.

Також необхідно заборонити зосереджувати артилерію в лісах та посадках, а дозволити її стаціонарне перебування лише в ангарах, будівлях, тощо. На достатній відстані від лінії фронту (25 км).

Більшість САУ, які атаковані російським Ланцетом вигоряють вщент. Везе тим, коли він інколи промахується (наприклад, в гусеницю влучає) САУ тільки західних знищено десятки. Ну і радянських немало. Останнім часом прикривають САУ вже зенітною артилерією та кулеметами якось.

Повідомляють, що інколи операторам Оси забороняють збивати Орлани, бо ракет мало і їх бережуть для літаків та гелікоптерів (які вже давно не підлітають ближче). Це свідчить про виснаженість ППО України через брак боєприпасів. Чому Міноборони Рєзнікова не просить боєприпасів у союзників?

Зараз у росії бракує операторів БПЛА. У деяких частинах армії рф Ланцетів вже більше, чим тих хто може ними керувати. Через місяць чи два слід очікувати більш масового застосування ворожих. Ланцетів по нашій артилерії і ППО. Тому слід закріпити ППО (в ідеалі це мають бути Гепарди) за кожною артилерійською батареєю.

sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-02-2023 12:40 | Кількість переглядів 90671 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100