19.03.2024 08:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кастрюльна злодійка Богословська хоче посадити керівництво телеканалу ТВі

bogoslovskaja2Депутат Інна Богословська просить Генпрокуратуру притягнути посадових осіб ТВі до кримінальної відповідальності за мовлення в ефірі.

Це випливає з її листа до ГПУ, який передали каналу, повідомляє прес-служба ТВі.

У листі, зокрема, стверджується, що канал не виконує ухвалу адміністративного суду Києва і продовжує ефірне мовлення.

Богословська апелює до Генпрокуратури, звертаючи увагу на те, що за невиконання ухвали суду передбачена кримінальна відповідальність.

У ТВі також повідомили, що у середу на канал прийшов представник ГПУ з вимогою пояснити причини "невиконання судового рішення Окружного адмінсуду Києва, яким було скасовано рішення конкурсу, проведеного Нацрадою з питань телерадіомовлення.

Представник прокуратури передав каналу лист від Богословської.

«Прес-служба телеканалу ТВі звертає увагу громадськості, що порушення кримінальної справи, про яке по суті просить народний депутат, може спричинити низку заходів: від арешту ключових осіб каналу до вилучення „речових доказів“, тобто засобів мовлення каналу», — йдеться у повідомленні.

При цьому, стверджують на каналі, Богословска умисно замовчує, що постанова Окружного адмінсуду Києва не вступила в законну силу і передана до Апеляційного суду.

«Тому мотивоване статтею 382 Кримінального кодексу України звернення депутата до Генпрокуратури з проханням „вжити відповідних заходів“ за невиконання телеканалом ТВі судового рішення, яке не набрало законної сили, може розцінюватись як здійснення незаконного впливу на телеканал та встановлення цензури на поширення телеканалом „ТВі“ інформації, згідно з чинною ліцензією на мовлення», — вважають представники каналу.

 

 

Читайте також:

БЮТнутый Москаль настучал, что Богословская кастрюли ворует

Богословская — изменница Родины?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-08-2010 10:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100