19.03.2024 08:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Люди Богословської отримали 2 мільйони від «Укренерго» невідомо на що

Апарат ДП «НЕК «Укренерго» 22 березня 2013 року уклав угоду з ТОВ «ЮК «Пруденс» на послуги правової експертизи вартістю 2,00 млн грн.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть Наші гроші.

Дані про цю закупівлю днями оприлюднено у звіті «Укренерго» про закупівлі першого кварталу цього року, проведені без тендерних процедур через те, що вартість робіт не перевищує порогових сум, визначених у законі про держзакупівлі.

Жодних даних про замовлені послуги у цьому звіті не опубліковано.

Засновниками «ЮК «Пруденс» є троє харків’ян – Яна Бугрімова, Руслан Кальницький та Наталія Літвіних, пов’язані з народним депутатом від Партії регіонів Інною Богословською.

Літвіних нині є засновницею ТОВ «Міжнародна аудиторська служба», першим директором і засновником якого була Богословська.

Кальницький і Бугрі мова у різні роки були керівниками ТОВ «Консалтингова група «Пруденс» (у 2011 році перейменовано у «Юр-про консалтинг». У 2006 році Богословська, балотуючись до парламенту під першим номером списку партії «Віче», вказала в декларації до Центрвиборчкому, що вона є президентом «Консалтингової групи «Пруденс».

Кальницький на тих виборах також був представником партії «Віче» у виборчому окрузі №175 у Харкові, звідки родом Богословська. У цьому окрузі «Віче» набрало 3,76% при загальноукраїнському результаті 1,74%.

Бугрімова також відома як координатор упровадження реформ Координаційного центру з упровадження економічних реформ при президентові України. Вона входить до міжвідомчої робочої групи з питань розвитку державно-приватного партнерства в Україні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-06-2013 11:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100