19.03.2024 04:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонал Григорій Калетнік обматюкав у Раді Ірину Геращенко. Кличко втрутився. Фото

Депутат Григорій Калетнік образив вагітну колегу Ірину Геращенко, коли та виступала з трибуни парламенту.

Цей інцидент стався, коли Геращенко виступала щодо постанови про євроінтеграцію.

«Знаєте, я розумію, що в нашому залі зібралися не випускники пажеського корпусу і інституту благородних дівиць, але те, що собі дозволяють депутати Партії регіонів, свідчить, що тут зібрались ті, для кого кумир поручик Ржевський», — обурилась Геращенко.

«Ці люди сидять в першому ряду, і їх поведінка не дуже схожа на поведінку народних депутатів. Я прошу регламентний комітет розглянути їх поведінку, цих депутатів, які висловлюються словами, які і в підворотні не почуєш», — сказала депутат.

Вона сказала, що не повторюватиме вислови регіонала. «Хай вони ними спілкуються в своїй клоаці», — заявила Геращенко.

Пізніше у Фейсбук Геращенко написала, що Калетнік відпускав репліки на зразок: " та йди вже, не давати ій слова, закрити ій рота і т.д... "

Після інциденту до місця Калетніка підійшов Віталій Кличко і провів там розмову (див. фото).

 

Як відомо, ні регламентний комітет, ні правоохоронні органи минулого року нічого не зробили з регіоналом екс-депутатом Петром Мельником, який виштовхував Геращенко з виборчої дільниці.

Григорій Калетнік є батьком віце-спікера Ігоря Калетніка, та дядьком ще однієї депутатки Оксани Калетник. Під час виборів Калетніка звинувачували в застосуванні адмінресурсу до студентів вінницького аграрного університету, яких змушували агітувати у вихідні за кандидата. Крім того головного конкурента Калетніка посадили до тюрми в розпал виборчої кампанії.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-01-2013 13:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100