19.03.2024 04:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ірина Геращенко не знає чому в УДАРі Віталія Кличка багато людей з кримінальним минулим

Депутат Верховної Ради від УДАРу Ірина Геращенко ухилилася від прямої відповіді на запитання журналіста стосовно її ставлення до приходу в партію на кіровоградському рівні людей з кримінальним минулим, та які були причетні до фальсифікацій на президентських виборах 2004 року.

Запитання було поставлене під час сьогоднішньої прес-конференції, яку Ірина Геращенко провела для представників кіровоградських ЗМІ, передає кореспондент Новин Кіровоградщини.

«Я не є тією людиною, яка компетентна відповідати на кадрові питання. Я передам ваше запитання людям, які займаються кадровими рішеннями. І якщо будуть підстави під вашими словами, ми дамо відповідь, як кадрову політику у Кіровограді розглядає керівництво нашої партії», — зазначила нардеп.

Також представник парламентської фракції УДАРу, відповідаючи на запитання, перепитала прізвище Онул, про яке, очевидно, почула вперше.

Нагадаємо, кіровоградський осередок партії контролюється людьми, наближеними до Миколи Онула.

Зазначимо, що інший представник фракції УДАРу у ВР Сергій Каплін під час свого перебування у Кіровограді повідомив, що не знає, де зараз знаходиться голова обласного осередку партії Анатолій Ревенко.

У зв’язку із запізненням на прес-конференцію та, відповідно, скороченням часу на її проведення, журналісти не встигли запитати в пані Геращенко про те, що вона думає з приводу виходу з фракцї УДАРу у Кіровоградській міськраді кількох депутатів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-12-2013 21:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100