19.03.2024 12:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Це не русофобія. Це набагато серйозніше, — Ірина Геращенко відповіла путіну

Геращенко впевнена, що Україна задля виживання має «відірватися» від Росії, повідомляє sprotiv.org.

Перший заступник голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній робочій підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко прокоментувала слова президента Росії Володимира Путіна щодо русофобів в Україні.

«Президент країни, 69% населення якої, згідно опитування російських соціологів, зокрема, їх «Левада Центр», вважають Україну і українців ворожою країною, ворогом номер 2, після США, звинувачує українську владу в русофобії. Та ні, це не русофобія. Це набагато серйозніше і вже назавжди. Це розуміння, хто ворог і вбивця, мародер і грабіжник, загарбник і окупант, підлий сусід, що ненавидить Украіну, і при цьому вимагає українців любити бєрьози, балалайкі і русскій мір, російські танки і зелених чоловічків без шевронів», — написала вона у Facebook.

Геращенко констатувала, що від такого сусіда треба триматися якомога далі. За її словами, це не фобія, а констатація факту і прагматизм. Вона впевнена, що Україна задля виживання має «відірватися» від Росії.

Нагадаємо, на третьому році неоголошеної війни з Україною президент РФ Володимир Путін заявив, що українська влада торгує політикою поділу Росії і України. Путін звинуватив владу України у проведенні «русофобської політики».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-07-2017 20:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100