19.04.2024 20:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Українці сходу створили підпільну армію, яка нищитиме російських окупантів. Відео. Колаж

 

 

 

У мережі з’явилося відео-звернення так званих «чорних чоловічків», одягнених у чорну уніформу, із зброєю в руках. Себе вони називають «українцями сходу».

«Ми, українці сходу, спостерігаючи за бездіяльністю влади і абсолютним саботажем силових структур на місцях, відчуваємо себе беззахисними перед сепаратистами і окупантами. Розуміючи це, ми беремо на себе місію звільнення всього південного сходу від окупантів в особі диверсантів або так званих «зелених чоловічків» і зрадників-сепаратистів», – заявили радикали.

Вони підкреслили, що будь-який замах на територіальну цілісність України ними сприймається як злочин проти українців, а будь-яке сприяння окупантам – як зрада. «Завдяки нашим діям в Харкові сьогодні не можливий сепаратистський шабаш. Більше того, наші партизанські загони діють вже і в Криму: у Сімферополі нами був спалений офіс путінської партії «Єдіная Росія», – зазначили «чорні чоловічки».

Вони стверджують, що не є жителями західних областей. «Більшість з нас – вихідці зі сходу. Ми живемо разом з вами в одних будинках, ми ваші сусіди, ходимо в одні лікарні і магазини. Ми виховуємо ваших дітей. Наші діти гуляють з вашими в одних дворах», – запевнили активісти.

На їхнє переконання, своє майбутнє вони повинні відстояти в боротьбі, оскільки «ніхто його на блюдечку не принесе». «Ми сподіваємося на підтримку всіх українців зі сходу і півдня. З вашою підтримкою ми виженемо з наших міст ворога. Він буде покараний», – заявили «чорні чоловічки».

Вони також додали, що не перебувають на службі в олігархів і не заробляють на своїй діяльності грошей.

«Ми це робимо не заради грошей. Ми це робимо заради майбутнього наших дітей. Вищими цінностями для нас є Батьківщина, правда і справедливість. За них ми не пошкодуємо ні коштів, ні часу, ні життів. Слава Україні!» – резюмують активісти.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-04-2014 13:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100