29.03.2024 02:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Люди Януковича та Медведчука працюють на російських окупантів у Харкові. Прізвища

 

 

Хвилі «сепаратистського безладу» у Харкові організовують люди, пов'язані із Януковичем, кумом Путіна Віктором Медведчуком та регіоналом Олегом Царьовим.

На початку березня у місті  з'явилася нова організація – «Захисники міста Харкова», організаторами якої є Сергій Юдаєв, Єгор Логвінов та Артем Трофімов. Саме вони проголосили народну республіку на камери російського каналу.

Пізніше до них приєдналися Генадій Макаров та Ігор Масалов. Перший, за даними спецслужб, часто їздить до впливових людей у Росію. Він же організовув приїзд до Харкова Олега Царьова, якого  давно вже повязують з інтересами Кремля.

Ігор Масалов, ще один захисник міста Харкова — також друг Олега Царьова і Вадима Колісніченка. Раніше був у «Руському блоці». Зараз Масалов помічник народного депутата від партії регіонів Дмитра Шенцева.

Окрім того частий гість у Харкові — байкер Хірург (Олександр Залдостанов), друг президента РФ Володимира Путіна. У Харкові він гостює у місцевих лідерів «Українського вибору» Віктора Медведчука — Віталія Сатарова та Вячеслава Гуляева.

Також до сепаратистів долучився Костянтин Долгов, пов"язаний з комуністами. «Раніше працював з Марковим, тепер працює з Олегом Царьовим. Його прізвисько в Харкові — Костя Полторушка. Так його почали називати після того, як він взявся за організацію платних мітингів — за півтори тисячи доларів», — розповіли журналістам.

Поряд з цим не меншу участь у підриві суверенітету країни беруть комуністи, які e Харкові  не менш активні,  аніж у Донецьку чи Луганську.

Та основна проблема у місті -  саботаж міліції, яку ще досі частково контролює  команда Януковича.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-04-2014 12:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100