19.03.2024 07:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

СБУ задокументували факти підготовки Росією диверсійних груп, що організовують теракти в Україні. Відео

Служба безпеки України має інформацію про наявність на території Росії центрів підготовки диверсійних груп для відправлення в Україну.

Вони розташовані у Пскові, Таганрозі, місті Шахти Ростовської області, селі Молькіне Краснодарського краю і в Московській області.

Про це повідомив заступник голови СБУ Віктор Ягун.

За словами Ягуна, СБУ має факти, що саме злочинці вирушають в Україну з отриманими від російських кураторів завданнями. На відео, оприлюдненому на YouTube-каналі СБУ, є телефони вербувальників та адреси таборів диверсантів.

 

 

На ньому також стверджують, що ці табори створено на базі Головного розвідуправління РФ.

«Службою безпеки України отримано дані про функціонування на території Російської Федерації центрів вербування найманців і диверсантів для участі в дестабілізації і підтримці терористів в Україні», — сказав він.

Вербування «добровольців» в ці табори здійснюється головно на матеріальній основі. «Або згодні тільки люди без принципів», — наголосив Ягун.

Для цього використовують соціальні мережі, де розміщують контактну інформацію — номери телефонів, імена контактерів, адреси електронної пошти, маршрути до місць розташування таборів.

«Українська держава вимагає від російської сторони негайно припинити підтримувати терористів, закрити пункти вербування, табори для підготовки найманців, припинити вербування громадян України і вивести раніше направлені в Україну диверсійно-розвідувальні групи», — заявив Ягун.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-06-2014 11:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100