24.04.2024 05:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Путінські терористи звільнили 8 зечок з з Торезької виправної колонії

На вимогу терористів з Торезької виправної колонії звільнено 8 засуджених.

Про це повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

Згідно з інформацією, до колонії на чотирьох мікроавтобусах прибуло понад 50 бойовиків з розпізнавальними знаками батальйону «Восток» та «ДНР».

Керівництво колонії вийшло до сепаратистів, щоб мирно вирішити ситуацію.

Водночас частина бойовиків оточила установу вздовж периметру. Інша частина, погрожуючи зброєю, вивела жінок-працівників установи на перший поверх адміністративної будівлі, забрала у них мобільні телефони та захопила приміщення відділу з контролю за виконанням судових рішень, повідомили у ДПтС.

Переговори представників адміністрації із бойовиками не дали результатів. «Погрожуючи зброєю та розстрілом захоплених жінок, вони наполягали на звільненні з-під охорони 8 засуджених», — розповіли у прес-службі.

Отримавши відмову, озброєні особи, які знаходилися вздовж периметра, відкрили з автоматичної зброї вогонь. У відповідь охорона зі спостережних веж зробила попереджувальні постріли вгору, після чого один із бойовиків залишив біля маскувальної огорожі гранатомет.

«Сепаратисти вкотре попередили, що у разі невиконання їхніх вимог захоплені жінки невідкладно будуть розстріляні», — зазначили у відомстві.

«З метою збереження життя і здоров’я заручників, вимоги сепаратистів були виконані — 8 вказаних засуджених було виведено за межі зони, що охороняється, після чого сепаратисти повезли їх у невідомому напрямку», — додали у ДПтС.

Зараз, за даними прес-служби, ситуація в Торезькій виправній колонії (№ 28) знаходиться під контролем співробітників цієї установи.

Як відомо, Торезька виправна колонія управління ДПтС України в Донецькій області (№ 28) є виправною колонією середнього рівня безпеки для осіб, вперше засуджених за злочини середньої тяжкості.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-07-2014 21:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100