27.04.2024 14:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Про найбільшу пропагандистсько-підривну мережу русского міра в Україні

Рашистська РПЦ офіційно оголосило війну з Україною «священною», заявила про контроль над усією нашою територією і затвердила відповідні «документи» за підписом кіріла. Не хочу коментувати звірино-церковні воплі, але наша держава має реагувати жорстко і оперативно.
Що потрібно робити вже зараз?
1. Закон про заборону упц мп потрібно приймати на найближчому сесійному засідання (бажано позачерговому). Заодно, чітко побачимо яка частина нашого парламенту в реаліях підтримує русскій мір.
2. Кабінету міністрів приймати невідкладні рішення про передачу трьох лавр (Києво-Печерська, Почаївська, Святогірська) в користування Православній Церкві України.
3. Аналогічне рішення уряд має прийняти щодо всіх історичних пам´яток, які перебувають у використанні московських батюшок (мова про сотні пам´яток).
4. Для територіальних центрів комплектації (ТЦК) одним із пріоритетів має стати мобілізація військовозобов´язаних із середовища духовенства упц мп. Загалом йдеться про 10-15 тис. чоловіків. Звичайно, зброю потенційним колаборантам давати ризиковано, як і куховарити (щоб чогось не підсипали), але для риття окопів їх фізична форма цілком відповідна.

І, головне, рішення потрібно приймати невідкладно, не мовчати і не відсиджуватися. Мова не про «хороших» чи «поганих» батюшок – йдеться про найбільшу пропагандистсько-підривну мережу русского міра в Україні.

Serhiy Rudyk, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-03-2024 9:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100