26.04.2024 04:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як ви смієте говорити, коли у в'язницях сидить більше людей, ніж при Януковичу, — діаспора зацькувала Парубія у Лондоні. Відео

23 жовтня 2015 року перший заступник Голови Верховної Ради України Андрій Парубій зустрівся з представниками української діаспори у Лондоні. На зустріч прийшло кілька десятків людей — активістів, волонтерів, які допомагають військовим, пораненим та родинам Героїв Небесної сотні.

Зустріч була досить емоційною, особливо після того, як заговорили про АТО і події на Майдані, повідомляє sprotiv.org.

Посеред виступу слово взяла місцева активістка Уляна Палюх-Замасло «Андрію, пам'ятаєте, люди із самооборони Майдану, після закінчення всіх подій, одразу пішли в АТО. За моїми даними в Україні зараз сидить більше політв'язнів, ніж за часів Януковича, а ви про це мовчите.» Після цих слів зал вибухнув оплесками. «Як ви смієте говорити „ми“, коли „вони“ сидять. В жахливих умовах, без доказів. Їх нищили в добровольчих батальйонах, не давали їсти а на засіданнях постійно міняються прокурори» — продовжила активістка. Парубій терпляче вислухав запитання від жінки. Але не всім у залі сподобався її виступ.

У залі активісти тримали кілька плакатів з написами «Ми прийшли вас бити за Порошенка, за Яценюка, за Авакова», «Хто розстріляв Небесну сотню?» та інші.

 

 

 

 

 

Андрій Парубій їздив до Лондона з робочим візитом, де зустрівся з колишнім генсеком НАТО лордом Робертсоном, а також з іншими політичними діячами Великобританії.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-10-2015 21:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100