19.03.2024 05:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Плотницький просить президента України Порошенка ввести війська у Луганськ. Документ

Ватажок луганських бойовиків Ігор Плотницький просить президента України с ввести війська, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Звернення у себе у Facebook опублікував народний депутат Ігор Мосійчук.

«Кажуть добрі люди, що ця інформація з перевірених джерел. Час діяти пане Президенте – Головнокомандувач Збройних сил України!», – зазначив Мосійчук.

«У зв’язку із загостренням ситуації в Луганській Народній Республіці і загрозою військового перевороту, я як діючий глава змушений звернутися до вас за допомогою. Три роки я особисто, уряд, депутати, міністри і народ ЛНР будували молоду державу, але події вчорашнього дня, підтримка спроб державного перевороту в ЛНР Главою ДНР Захарченком і відмова Володимира Путіна підтримати мене, змушує мене звернутися за допомогою до вас », – йдеться в зверненні від імені «глави ЛНР» Плотницького.

Плотницкий також набрався нахабства додати, що «не дивлячись на трирічне збройне протистояння Народної міліції ЛНР і Збройних сил України, я закликаю вас, пане президенте до примирення і допомоги». Зокрема, Плотницький, як в анекдоті «просить ввести війська».

Глава бойовиків також запевняє, що якщо «ЗСУ допоможуть запобігти перевороту, він обіцяє, що підрозділи Народної міліції ЛНР виступлять з ВСУ єдиним фронтом в боротьбі проти ДНР і ВС РФ».

Після перевороту в «ЛНР» з псевдореспубліки почали масово тікати у Росію бандити. Усунений глава «МВС» Ігор Корнет виступив проти ватажка бойовиків Ігоря Плотницького.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-11-2017 21:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100