19.03.2024 10:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Путінський гауляйтер Луганська Плотницький втік у Москву. Відео

У мережі оприлюднили відео, на якому показано ватажка бойовиків ОРЛО Ігоря Плотницького в аеропорту, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відео поширив Костянтин Долгов в Youtube.

Він заявив, що ватажок ОРЛО прибув до Москви. На відео видно, як Плотницький проходив повз із маленькою сумкою та чорним чохлом.

Російський письменник Захар Прілєпін, який відкрито підтримує ОРДО, повідомив, що летів з Плотницьким одним рейсом Ростов-на-Дону — Москва. Прілєпін додав, що у Плотницького було з собою «все для нового життя», а саме «маленька сумка» і «піджак в чохлі» у інтерв’ю «КП».

Напередодні відсторонений від посади «міністр внутрішніх справ ЛНР» Ігор Корнет відмовився коритися покинути свій пост і опублікував відеозвернення, в якому заявив, що деякі високопоставлені діячі «ЛНР», включаючи Тейцман і Шуркаєву — це агентура українських спецслужб.

Увечері 21 листопада в окупований Луганськ увійшла колона з десятків військових автомобілів з Донецька.

Москва поки офіційно не коментує те, що відбувається в Луганську.

Хоча російське видання РБК, посилаючись на джерело в оточенні ідеолога створення проекту «Новоросія» Владислава Суркова, писало, що в конфлікті між Плотницьким і Корнетом Кремль вибрав сторону останнього.
Раніше повідомлялося, що 23 листопада бойовики в окупованому Луганську посилили охорону будівлі колишньої Луганської облдержадміністрації, де знаходиться їх ватажок Ігор Плотницький.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в цілях безпеки обмежила патрулювання в Луганську 21-22 листопада, але фіксувала наявність збройних людей на вулицях окупованого міста.
СММ також зазначила, що з опівдня 21 і до вечора 22 листопада в готелях, де проживають спостерігачі, не працювало телебачення і радіо.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-11-2017 23:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100