20.04.2024 05:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Начальника Генштабу ЗСУ Муженко завербовано російськими спецслужбами?

 

 

Українські Збройні сили не б'ються з регулярними частинами Збройних сил Росії.

Про це заявив начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко.

За його словами, Україна має факти участі окремих російських військових у складі незаконних збройних формувань.

«На сьогодні у нас є факти участі російських військовослужбовців, громадян РФ у складі НВФ в бойових діях. Бойових дій з підрозділами регулярних військ російської армії ми не ведемо», — сказав Муженко в ході зустрічі з військовими аташе іноземних держав, акредитованих в Україні, в четвер у Києві.

Разом з тим, Муженко заявив, що українські військові мають «достатньо сил і засобів для того, щоб завдати остаточного, навіть на поразку, удар по НВФ».

Як відомо, 19 січня 2015 року Рада національної безпеки і оборони заявила про перетин двох батальйонно-тактичних груп (близько 900-1000 солдатів і офіцерів) Збройних сил Росії кордону з Україною.

20 січня штаб антитерористичної операції заявив про підхід трьох батальйонно-тактичних груп і артилерійського дивізіону російських військових до українського кордону.

Також 20 січня про входження російських військ в Україну підтвердив прем'єр Арсеній Яценюк з посиланням на дані розвідки.

Крім того, речник МЗС України Євген Перебийніс повідомив, що МЗС України надав Росії факти порушення регулярними підрозділами російської армії спільно з незаконними збройними формуваннями мінських домовленостей і режиму припинення вогню на Донбасі.

27 січня СБУ надала відео, на якому корректировщик, затриманий громадянин України на прізвище Кірсанов повідомив під час допиту, що Маріуполь обстріляла російська артилерійська батарея.

Радник голови СБУ Маркіян Лубківський оприлюднив відео, яке є доказом того, що 24 січня 2015 року Маріуполь цілеспрямовано обстрілював артдивізіон Росії.

 

 

 

Експерти Національного бюро розслідувань України рекомендують СБУ негайно заарештувати Віктора Муженка та допитати на поліграфі.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-01-2015 9:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100