29.03.2024 07:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Російських добровольців, які воювали за Україну, СБУ депортує до Росії як агентів ФСБ

Українська влада вирішила видати Росії її ворогів як “агентів ФСБ”, видавши їх за “терористів”.

Після затримання групи Олега Мужчиля з псевдо “Лісник” російських добровольців, які воювали проти диверсантів Путіна на Донбасі, українська влада хоче депортувати з країни як агентів ФСБ, повідомляє sprotiv.org.

Про це повідомляють захістники України, які особисто знали затриманих. Зокрема, про це написав один з бійців ДУК ПС – Олег Бутусін. На своїй сторінці у фейсбуці він закликав громадськість звернути увагу на біду, у яку потрапили побратими: “Лісника вже не повернути. Вороги Божі і України зробили свою підлу справу. Але ми з вами, друзі, поки ще можемо врятувати людей з його групи, затриманих у Києві. Я добре знаю одного з них Павла П. Він приїхав з Владивостока рік тому. Піддавався гонінням від путінського режиму, отримав важке поранення. За його словами, він приїхав в Україну воювати і вмирати за Бога. Ми разом служили до його відходу у розвідку. Знаю його, як чесного і безкомпромісного чоловіка, сміливого бійця. Не може він бути агентом РФ, яким його та інших бійців намагаються виставити! Не можна допустити їхньої депортації. Прошу усіх, хто володіє інформацією про Павла, Ольгу і дитину поділився такою”.

Наразі з джерел у МВС відомо, що трьох громадян Росії, яких узяли під час ліквідації “Лісника”, «українська влада» Порошенка збирається видати Кремлю.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-12-2015 18:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100