16.04.2024 07:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зміни до регламенту Верховної Ради щодо Конституції — це гра #Порошенко на інтереси Росії

Зміни до регламенту Верховної Ради, які дозволяють скільки завгодно ставити на голосування питання про внесення змін до Конституції, є порушенням Основного Закону країни.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав нардеп Андрій Денисенко, повідомляє sprotiv.org.

«Це черговий етап повзучого антиконституційного перевороту, який розпочав Петро Порошенко», – вважає народний депутат. За його словами, ті нардепи, які голосували за ці зміни, фактично разом «із президентом вдалися до рейдерської атаки на Конституцію, мета якої – закріплення в Основному законі нашої держави колоніальних інтересів Російської Федерації».

На переконання Андрія Денисенка, таким кроком влада продемонструвала, що вона не має конституційної більшості у Верховній Раді та засвідчила свою готовність «виконувати волю Москви та інших центрів зовнішнього управління».

Нардеп прогнозує, що, збираючи 300 голосів за зміни до Конституції щодо особливого статусу Донбасу, влада впливатиме на депутатів з допомогою надуманих кримінальних справ,  тиску на пов'язаний бізнес, родичів, а також шляхом підкупу.

«За жодних обставин, погроз чи спокус я не голосуватиму за цю зрадницьку і небезпечну для країни оборудку», – підкреслив Андрій Денисенко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-01-2016 13:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100