19.03.2024 09:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Хмара заявив про пряму домовленість #Порошенко з путіним

Poroshenko-ru1

Президент Петро Порошенко має пряму домовленість із російським колегою Володимиром Путіним.

Таку думку висловив політв'язень радянських таборів і колишній народний депутат Степан Хмара в інтерв'ю журналістам, повідомляє sprotiv.org.

«Фактично справжньої зміни влади в Україні не відбулося. Змінилися тільки персоналії, особи, групи при владі. Але суть, система, механізми збереглися старі. Я бачу тут пряму домовленість з Москвою, з Кремлем: нікого з політичних персоналій того режиму, які тут лишилися, не зачіпати. Думаю, це є пряма домовленість Порошенка із Путіним», — вважає Хмара.

Він нагадав про колишніх «регіоналів» Олександра Єфремова, Бориса Колеснікова, Олександра Вілкула, Сергія Льовочкіна, Олену Лукаш та інших. Вони відкупилися від нової влади.

«До такого цинізму дійшли, що Віктор Медведчук навіть представляє в групі переговірників у Мінську Україну. Кого він насправді представляє? Звичайно, не Україну, а російські інтереси в Україні. Завжди він і його „Український вибір“ вели проросійську, антиукраїнську діяльність і продовжують її вести далі», — констатує екс-депутат.

Натомість українська влада веде боротьбу з активними патріотами.

«Іде цілеспрямована зачистка українського поля, громадсько-активних людей, які показали організаційні здібності. Таких випадків дуже багато. Один з них – катування і знущання над Станіславом Красновим (голова цивільного корпусу „Азов“). Це талановитий хлопець, він боровся за українську справу в Криму в попередні роки. І він був одним з організаторів блокади Криму. А тепер над ним просто знущаються», — додав Хмара.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-04-2016 21:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100