18.04.2024 17:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Поки #Порошенко буде президентом, війна на Донбасі навряд чи закінчиться – нардеп Тарас Пастух. Відео

Poroshenko-rus2

Народний депутат від фракції «Самопоміч» Тарас Пастух порівняв акції щодо припинення блокування торгівлі з окупованим Донбасом з антимайданом під час Революції Гідності.

Про це йдеться у відео, яке нардеп розмістив на Facebook, повідомляє sprotiv.org.

"Дежавю. Був антимайдан, тепер — антиблокада. Згадався мені і «попередник», який назвав «козлами, які постійно заважають жити» тих українців, які згодом здійснили Революцію Гідності. А тепер і його наступнику заважають царювати всякі, «які не вміють нічого, і собачої будки в житті не побудували», — заявив Пастух.

На думку нардепа, сценарії та методи у діючої влади такі ж самі як і у попередньої, а «змінилася лише її обличчя».

Пастух нагадав про обіцянки президета України Петра Порошенка про швидке закінчення війни на Донбасі та розчарованих від очікувань українців, які повірили президенту.

«Ми розуміємо, що поки ви президент, війна навряд чи закінчиться. Вітання вам, Петро Олексійович, з блокади – як бачите, “будок” набудували, то, мабуть, придумайте тепер щось цікавіше, може у стилі “попередника”? У вас же такі схожі методи», — підкреслив нардеп.

Медведчуківський резидент з СДПУ(0) Петро Порошенко недавно ляпнув, що учасники протестів ставлять собі за мету погіршення ситуації, а не розвиток України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-03-2017 20:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100