19.03.2024 16:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардеп Купрій вимагає відкриття провадження за фактом державної зради через «розписки Порошенка для ФСБ». Відео

У ситуації з оприлюдненням начебто звернення Петра Порошенка до директора ФСБ не достатньо просто заявити про фейк, треба відкрити кримінальне провадження та зробити експертизу почерку.

Про це на телеканалі ZIK) заявив народний депутат України Віталій Купрій, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Я подав депутатський запит для того, аби розібралися з ситуацією з тими начебто зверненнями Петра Порошенка у 2007 році до директора ФСБ, де він вказує, що не буде шкодити Росії. Я вважаю, що це резонансне питання. Можна поглянути скільки відгуків на моїй сторінці у соцмережі. Я вважаю, що в нормальній ситуації недостатньо просто заявити про фейк, треба відкрити кримінальне провадження, зробити експертизу почерку. Якщо президент вважає, що він не винен, то давайте зробимо це цивілізовано і закриємо цю справу», – вважає нардеп.

«В судовому процесі ми теж можемо дещо дізнатися. Тож я сподіваюся, що голова Ради не буде перешкоджати і його озвучить і вже не початок лютого ми будемо мати результат. Я вважаю, що треба відкривати кримінальне провадження за фактом  державної зради і не треба казати, що це президент і не можна з президентом щось робити. Треба викликати Порошенка в якості свідка і робляться експертизи», – сказав пан Купрій.

За словами Віталія Купрія, якщо цього не буде і ми побачимо, що не відкривається справа і президент не йде на ніякі дії, то це буде підтвердженням того, що це правда.

«Якщо це правда, тоді зрозуміло, чому йде війна. Зрозуміло, що гинуть хлопці, тому що інтереси, які пов’язані з бізнесом Порошенка. Він там пише, що справно сплачував податки і що має бізнес та зацікавлений в співробітництві з Росією», – підсумував нардеп.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-01-2018 20:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100