19.03.2024 04:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Свати #Порошенко у Росії є високопоставленими чиновниками, – політолог Соскін

Родичі дружини сина Петра Порошенка Олексія у російському Санкт-Петербурзі є високопоставленими чиновниками, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це у інтерв'ю «Вголосу» розповів економіст, політолог, громадський та політичний діяч, директор недержавної фундації Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

«Якщо ми піднімемо попередні матеріали, опубліковані у ЗМІ за 2013—2016 роки, коли відбулось одруження сина Порошенка Олексія з Юлією Аліхановою, то ми побачимо дуже важливу річ. Зокрема, тоді писали, що дружина сина Порошенка родом з Росії, а саме з Санкт-Петербургу. У 2016 році була інформація, що дружина Олексія Порошенка попри війну й досі зареєстрована у Росії та зберігає у російських банках мільйони доларів. Народилась Юлія Аліханова у сім'ї військового, у неї також є рідна сестра – Анна Ялова (Аліханова), яка є дружиною віце-губернатора Ленінградської області РФ. Батько дружини сина Порошенка був військовим, служив у Севастополі, проте згодом вони переїхали у російський Санкт-Петербург», – сказав Олег Соскін.

«Питання у справжності цього звернення Порошенка до ФСБ полягає лише у тій деталі, що Порошенко у цій записці до ФСБ писав, що він їде до батьків дружини сина. Але це можна пояснити тим, що Олексій був одружений з Аліхановою у РФ. І саме у Росії мають бути ці документи, які б засвідчували реєстрацію їхнього шлюбу відповідно до законів РФ.

Мені видається, що у 2013 році, коли це стало потрібним для політичної кар'єри Петра Порошенка, Юлія Аліханова та Олексій Порошенко просто переєстрували свій шлюб в Україні», – стверджує Соскін.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-01-2018 17:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100