26.04.2024 16:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Більшість тіл загиблих воїнів в районі Старобешево, Іловайська і Савур-могили не підлягають опізнанню

У моргах Донбасу близько 2 тисяч воїнів АТО...

У моргах Дніпропетровської, Запорізької, Харківської і Донецької областей було проведено 1336 судово-медицинських експертиз тіл загиблих воїнів АТО, а ще близько 500 тіл знаходяться у Донецьку.

Про це повідомив 19 вересня 2014 року ввечері в прямому ефірі програми «Шустер LIVE» на Першому Національному заступник голови Дніпропетровської ОДА Святослав Олійник.

«Ми узагальнили інформацію із декількох обласних бюро судово-медичних експертиз. Я сьогодні можу назвати достатньо точну цифру — 1336 судово-медичних експертиз було проведено в моргах Дніпропетровської, Запорізької, Харківської і Донецької областей. Ще близько 500 тіл зараз перебувають у Донецьку», — заявив він.

Заступник Коломойського уточнив, що це тіла українських військових, добровольців та бійців спецпідрозділів МВС, які брали участь в АТО.

Він також повідомив, що наразі у зоні АТО працюють пошукові групи у рамках координації волонтерського руху МОУ.

«За даними цих пошукових груп, які щоденно збирають тіла в районі Старобешево, Іловайська і Савур-могили і на територіях, які не знаходяться під контролем української влади, ми очікуємо, що там буде знайдено 400-500 тіл. Більшість з цих тіл не підлягають опізнанню», — зазначив Святослав Олійник.

Посадовець відзначив, що ці цифри загиблих стосуються періоду з 9 травня по сьогоднішній день.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-09-2014 8:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100