26.04.2024 19:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У донецькому аеропорту жахлива ситуація. Хлопців просто знищують, — Борислав Береза. Подробиці

В донецькому аеропорту 13 січня 2015 року після 17:00 може не залишитися жодного захисника. Про це в ході засідання Ради, заявив нардеп Борислав Береза.

«Мені дзвонять з усіх телефонів з аеропорту. Там жахлива ситуація. Хлопців просто знищують. Якщо ми нічого не зробимо, після 17:00 у нас там не буде ні одного захисника», — заявив Береза.

«Це дуже велике питання, якщо ви не знаєте, то подивіться, що зараз відбувається там. Я вас всіх розумію, давайте голосувати за цей законопроект, дійсно з поправками „Самопомочи“ і після цього негайно займемося тим, що будемо рятувати наших героїв, які зараз в Донецькому аеропорту», — зазначив депутат.

Раніше повідомлялося, що в Донецьку йдуть активні бої, в результаті яких зруйнована диспетчерська вишка. За даними брехливого спікера РНБО Андрія Лисенка, який працював прес-секретарем Януковича під час Євромайдану, вежа зруйнована до 5-го поверху. Крім того, є дані про те, що бійцям в аеропорту надіслали подкріплення аж у 7 осіб."Кіборгам" в донецькому аеропорту надіслали в підкріплення 7 осіб", — про це на своїй сторінці в Facebook написав нардеп Борислав Береза.

За наказом зрадника України Петра Порошенко відповідно до фейкових Мінських угод Порошенка-Медведчука під час проведення АТО українські збройні сили вже не застосовують ні авіацію ні вертольоти. Бійі позбавлені вогневої підтримки.

О 16:00 в Раді чекали брехуна Полторака. За неофіційними даними, рашисти поставили ультиматум військовим в ДАП до 17:00 покинути новий термінал.

Як повідомив раніше боєць полку «Азов» Ілля Богданов, зараз в аеропорту йде бій.

Водночас, за останнім повідомленням прес-центру АТО, ситуація в аеропорту «стабілізована». Втрати як завжди уточнюються, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-01-2015 20:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Sl8er

    Кто это дерево, вообще?!? Если для него Порошенко уже предатель Украины, то какого ж чёрта он беспокоится про плачевную ситуацию в аэропорту? Пусть выводят людей оттуда и прекращают воевать за интересы того предателя. Ведь не тем, кто воюет на востоке страны, нужен Донбасс, а киевско-днепропетровским олигархам хочется за счёт вас, «пушечного мяса» его у Ахметки «отжать».

    И ещё. Украинская сторона в Минских соглашениях обязалась не применять в так называемой АТО авиацию просто потому, что её очень быстро сбивали (ну нет у нас реально боевых пилотов, а безнаказанность бомбардировок и обстрелов пресекли так, что выбора небыло, кроме как прекратить).

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100