27.04.2024 01:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ОБСЕ підтвердило, що селище Широкине повністю під контролем «ДНР»

Селище Широкине під Маріуполем перебуває під повним контролем бандформування “ДНР”.

Про це журналістам розповів речник місії ОБСЄ в Україні Майкл Боцюрків, повідомляє sprotiv.org.

“Ми пишемо у своєму звіті, що селище Широкине повністю під контролем „ДНР“. Якщо це було не так, то вони б не супроводжували нас у селище. У самому населеному пункті є лише військові „ДНР“.

Українські військові також є поблизу Широкиного, але їх немає у самому населеному пункті. Також слід зазначити, що лінія розмежування проходить саме на кордоні з селищем”, — повідомив М.Боцюрків.

З його слів, представники “ДНР” кілька разів не пустили представників міжнародної місії до Широкиного без пояснення причини.

“Я можу сказати, що у п’ятницю і суботу ми мали проблеми у Широкиному, коли „ДНР“ не допускали нас. Вони казали нам, що не допустять нас. Ми були дуже розчаровані. Вони не пояснювали нам причини”, — повідомив М.Боцюрків.

Раніше рашисти “Донецької народної республіки” не пропускали представників місії ОБСЄ в селище Широкине 26-го та 27-го березня 2015 року. Маріонетки російських окупантів пояснили факт недопуску місії ОБСЄ в населений пункт Широкино міркуваннями безпеки.

30 березня полк «Азов» опублікував відео обстрілів Широкино російськими окупантами з мінометів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-03-2015 8:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100