19.03.2024 09:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Колаборант #Порошенко дав доручення Генштабу про припинення вогню по російським окупантам з 1 квітня

pripin-04-2017

Президент України Петро Порошенко повідомив, що дав доручення про припинення вогню на Донбасі з 1 квітня 2017 року Генеральному штабу Збройних сил та Міністерства оборони.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів про те, чи готова українська сторона до реалізації досягнутих у Мінську домовленостей, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Я дав усі необхідні команди Генерального штабу і міністру оборони», – сказав глава держави.

Порошенко додав, що саме українська сторона запропонувала встановити режим припинення вогню з 1 квітня.

«Це ще раз спростовує російські твердження про позицію української сторони, яка нібито не готова до миру. Навпаки, послідовно всі три роки ми не просто декларуємо, але й доводимо, що українська сторона за те, щоб забезпечити режим припинення вогню, виведення російських військ, отримання контролю над неконтрольованою ділянкою українсько-російського кордону та відновлення українського суверенітету над окупованим Донбасом і в Криму», — наголосив президент.

29 березня тристороння контактна група в Мінську узгодила повне дотримання режиму припинення вогню, яке набуде чинності з 1 квітня 2017 року.

Речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник 30 березня заявив, що ЗСУ готові до виконання домовленостей про припинення вогню в зоні АТО з 1 квітня, досягнутих в Мінську.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-04-2017 5:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100