19.03.2024 08:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Участь #Порошенко у Давоському форумі фінансували люди з «кремлівського списку»?

Участь Петра Порошенка у Всесвітньому економічному форумі в Давосі фінансували люди, яких міністерство фінансів США внесло у «кремлівську доповідь».

Про це написав у Facebook журналіст Ростислав Демчук, повідомляє 40ka.info.

«Кажуть, що Всесвітній економічний форум в Давосі – це таке місце, де можна увійти в історію, а можна й добряче вляпатися у неї. Схоже, що Петро Порошенко в Давосі вляпався. І, причому, двічі. Перший ляпас він одержав від директора-розпорядника МВФ Крістін Лагард, яка відмовила президенту в наданні чергового кредитного траншу. А інший ляп випірнув сьогодні», – написав він.

«Одним із головних спонсорів участі Петра Порошенка, усієї української делегації та гостей в «Українському сніданку» був російський «Альфа-Банк», – продовжив він.

Журналіст зазначив, що співвласник і глава наглядової ради консорціуму «Альфа-Груп» – Михайло Фрідман, акціонер «Альфа-Груп» – Герман Хан, а представник консорціуму – Петро Авен.

Всі вони, будучи наближеними до президента РФ Владіміра Путіна, внесені в так званий «кремлівський список», складений в США з метою запровадження проти них санкцій.

«Ох і невдало розпочався нинішній рік для президента України: як не мальдівський скандал, так відмова МВФ надати наступний транш Україні. І ось ще одна неприємна несподіванка – спонсори президента України знаходяться в «кремлівському списку», – додав він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-01-2018 21:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100