29.03.2024 01:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Порошенко сдасть Маріуполь Росії? Roshen ліквідував кондфабрику у місті

 

 

Кондитерська корпорація Roshen повідомляє про припинення діяльності Маріупольської кондитерської фабрики, інформує Національне бюро розслідувань України.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, 20 квітня 2015 року на загальних зборах акціонерів одностайно прийнято добровільне рішення акціонерів про припинення ПАТ «Маріупольська кондитерська фабрика Roshen» шляхом ліквідації.

«Рішенням акціонерів призначено ліквідаційну комісію, робочий орган, уповноважений здійснювати ліквідацію господарюючого суб'єкту», — йдеться у повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що ліквідація ПАТ «Маріупольська кондитерська фабрика Roshen» здійснюється за передбаченим законодавством України алгоритмом.

Нагадаємо, виробнича діяльність підприємства припинена з лютого 2014 року.

Корпорація Roshen, один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні, включає київську, Маріупольська і Кременчуцька і дві вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат «Бершадьмолоко», Літинський племзавод, липецьку фабрику «Рошен» і клайпедську кондитерську фабрику (Литва).

Власником корпорації є президент України Петро Порошенко. У ході виборчої кампанії він обіцяв продати Roshen. Конституція України забороняє президенту займатися бізнесом.

За рік президенства Порошенка київська фабрика «Рошен» збільшила чистий прибуток у 9 разів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-04-2015 8:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100